Куш Мода ООД

„КУШ МОДА“ ООД е в текстилния сектор вече повече от 20 години. Предприятието оперира с пълен асортимент тъкани – памук, вискоза, полиестер, лен вълна и техните комбинации и се откроява с високото качество на призведената продукция. На нейния професионализъм дълги години се доверяват марки със световна известност като Adidas, H&M, Noppies, Mexx и други.

Успехът на фирмата се дължи на екипа от професионалисти, качеството на произведения продукт и точното спазване на сроковете.

В предприятието работят повече от 350 висококвалифицирани  служители. Предвид конкурентността на пазара, на който се намира „КУШ МОДА“ ООД се стреми към непрекъснато подобряване на качеството на произведената продукция. Внедряват се нови модерни машини и технологии, провеждат се периодични обучения на служителите, осъществява се стриктен контрол на качеството във всеки един производствен процес.

Съчетавайки модерни технологии, квалифициран персонал, система за управление на качеството и инвестиции, „Куш Мода“ поддържа производителността си на високо конкурентноспособно ниво.

Галерия

Куш Мода ООД