За Куш Груп

Куш Груп е лицензирана фирма за превоз на товари и транспортни услуги на територията на България, страните от Европейския съюз и Турция. 


„Куш Груп“ е международен доставчик на транспортни и логистични услуги, предоставяйки сухопътен транспорт и превози на територията на Европейския съюз, България и Турция.

Наличието на собствен автопарк от петдесет и два товарни автомобила ни позволява да изпълним точно и своевременно поетите ангажименти. Всички камиони в автопарка ни разполагат с GPS проследяващи системи и отговарят на ЕВРО 5 и ЕВРО 6 екологични стандарти за намаляване на отделените вредни СО2 емисии.

"Куш Груп“ работи с екип от високо квалифицирани и отдадени на работата професионалисти. Основната ни цел е да предоставим на нашите клиенти транспортни услуги от най-високо качество.  Вниманието ни към детайла и умението ни да се адаптираме към динамичната бизнес среда спомогнахаза изграждането на безупречна фирмена репутация като докажем, че името ни е синоним на професионализъм и коректност.

Награди и сертификати